Anda mahu kemaskini jenis perniagaan anda?
Profil anda telah berjaya dikemaskini
TeruskanKandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda
Terdapat lebih daripada 150 jenis potongan daging di Korea. Antaranya, sekitar 50 jenis potongan adalah potongan yang paling biasa digunakan dalam masakan sehari-harian di Korea. Potongan Raja (The King Cut) ialah potongan tradisional pada Rusuk Raja (King Ribs) yang dimakan dan senang diperolehi di kebanyakan restoran BBQ serta pasar-pasar di Korea. Jika anda menyembelih daging sendiri, rendamkan daging itu dalam air sejuk selama 30 hingga 60 minit untuk mengurangkan bau dan rasa kuat daging.
Selami lebih Korean Cuisine dan World Cuisines!
Sentuh ikon perkongsian di bawah dan pilih untuk meletakkannya pada laman utama. Sentuh ikon perkongsian di bawah dan pilih untuk meletakkannya pada laman utama. Sentuh ikon perkongsian di bawah dan pilih untuk meletakkannya pada laman utama. Sentuh ikon perkongsian di bawah dan pilih untuk meletakkannya pada laman utama.