Anda mahu kemaskini jenis perniagaan anda?
Profil anda telah berjaya dikemaskini
TeruskanKandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda
Barbeku korea terdiri daripada potongan daging yang nipis, seperti daging patang pinang (tenderloin), rusuk (flank), daging dada (brisket) atau mata tulang rusuk (rib-eye) yang dipanggang di atas gas atau gril arang. Daging yang dipanggang ini sering diiringi dengan bawang putih mentah dalam minyak bijan, sos pedas dan hirisan daun bawang. Semua bahan ini kemudiannya dibalut dalam daun salad untuk dinikmati.
Jia Choi merupakan seorang profesor dalam pengajian makanan Korea dan beliau juga merupakan C.E.O. O'ngo Food Communications dan O'ngo Food Tours. Beliau akan membawa kita menerokai pelbagai dapur,pasar dan restoran di Korea Selatan, sementara chef-chef terkemuka syarikat beliau dan pihak kuasa industri makanan akan berbincang tentang bahan-bahan dan mendemonstrasikan teknik-teknik masakan.
Selami lebih Korean Cuisine dan World Cuisines!
Sentuh ikon perkongsian di bawah dan pilih untuk meletakkannya pada laman utama. Sentuh ikon perkongsian di bawah dan pilih untuk meletakkannya pada laman utama. Sentuh ikon perkongsian di bawah dan pilih untuk meletakkannya pada laman utama. Sentuh ikon perkongsian di bawah dan pilih untuk meletakkannya pada laman utama.