Sos Demi Glace Ala Perancis Dihidang Bersama Stik Ribeye
Sos klasik Perancis ini padanan tepat untuk stik atau masakan daging. Perhebatkan sajian stik anda dengan sos premium yang boleh disediakan dengan bahan-bahan biasa.

Bahan-bahan
Lamb Chop
-
Daging Sirloin 1.0 kg
-
Minyak Sayuran 20.0 g
-
Serbuk Paprika 50.0 g
-
Spice, Black Pepper, Crusted 20.0 g
Sos Perang Asas
-
Air, disaring 1000.0 ml
Bahan Aromatik
-
Minyak Sayuran 60.0 g
-
Bawang kuning (dipotong dadu) 25.0 g
-
Bawang Putih, dipotong 10.0 g
Sos Demi-Glace ala Perancis
-
Cendawan Butang Segar, dihiris 80.0 g
-
Bawang Putih 80.0 g
-
Lobak Merah, dipotong dadu 80.0 g
-
Jintan Putih (dikisar) 5.0 g
-
Mustard Dijon 15.0 g